Annuleren & Retourneren

Helmen

Het routerneren gaat ietjes anders dan scooters. 14 dagen bedenktijd en tet product moet duidelijk niet gebruikt zijn, en zo mogelijk alle stickers en etiketten hebben.

Scooters

U mag scooter accessoires die apart besteld is of scooter helmen altijd ongebruikte of niet geopende producten binnen 14 dagen, nadat u het hebt ontvangen, terugsturen. Dit kunt u doen met het retourformulier of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet u het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening. Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden. producten die naar specificaties van de klant zijn gemaakt (niet geprefabriceerd), snel bederfelijk waar en producten met een beperkte houdbaarheidsdatum. kunnen niet retour worden gezonden.

Retourneren van SCOOTERS is helaas niet mogelijk. Als u een scooter bestelling wilt annuleren, dan zijn er annuleringskosten aan verbonden.

Dit verband met kenteken aanvraag en rijklaar proces.

In geval van annulering door wederpartij zijn alle door Scooter Center Nederland ter zake van de order c.q. opdracht gemaakte kosten alsmede de gederfde winst onmiddellijk opeisbaar, met een minimum van 10% en met een maximaal van 30% van de hoofdsom, alles voor zoveel nodig te vermeerderen met eventuele door Scooter Center Nederland ten gevolge van de annulering geleden schade.

Neem gerust contact met [email protected]

[wpcs id=2922]